2018 Hot Products After Ever Happy (Paperback) by Todd Anna Q1W5WIj7

  • Model: Q1W5WIj7
  • 827 Antal på lager

DKK55

Qty:
Product Description:

Book fire af efter-serien-nu nyligt revideret og udvidet Anna Todd efter fanfiction martret op 1 milliard læser online og betaget læsere over hele kloden. Oplev selv internettets mest omtalte bog

Tessa og Hardin har trodset alle odds men vil deres eventyret slutter være vendt på hovedet? Efter nogensinde glad... Livet bliver aldrig det samme.

LOTTES det har aldrig været alle regnbuer og solskin for Tessa og Hardin men hver ny udfordring, de har stået over for har kun gjort deres lidenskabelige bond stærkere og stærkere. Men når en åbenbaring om fortiden ryster Hardin's inpenetrable facade til kernen- og derefter Tessa lider en tragedie-vil de holde sammen igen eller blive revet fra hinanden? Som den chokerende sandhed om hver af deres familier fremgår er det klart, at de to elskende ikke er så forskellige fra hinanden. Tessa er ikke længere den søde enkle god pige hun var da hun mødte Hardin-enhver mere end han er grusom humørsyg drengen hun faldt så hårdt for. Tessa forstår alle de bekymrende følelser brygning under Hardins ydre og hun ved hun er den eneste, der kan berolige ham når han bryder ud. Han har brug for hende. Men de flere lag af hans fortid kommer for dagens lys den mørkere han vokser og jo hårdere han skubber Tessa- og alle andre i hans liv-på-lager. Tessa er ikke sikker på, om hun virkelig kan redde ham-ikke uden at ofre sig selv. Hun nægter at gå uden kamp. Men hvem er hun kæmper for Hardin eller selv?